Onderhoudscontracten DAF Trucks en Fiat bedrijfswagens

Met meerdere werkplaatsen in Noordoost Nederland staan onze medewerkers van Sent Waninge klaar om onderhoud en reparaties uit te voeren voor trucks, bedrijfswagens, campers en getrokken materieel. Voor DAF trucks en Fiat bedrijfswagens kunt u een reparatie-en onderhoudscontract (ROC) afsluiten, die we hieronder aan u toelichten.

DAF Multisupport ROC programma

Het Multisupport ROC programma biedt service op maat, om hiermee uw maandelijkse kosten voor reparatie en onderhoud beheersbaar te houden. Bij het bepalen van de juiste servicegraad wordt naar uw specifieke situatie gekeken en komen onderwerpen als inzet, kilometrage, voertuigtype en accessoires aan de orde. De volgende varianten kunnen we u hierin aanbieden:

  • Standaard onderhoudscontract: uw DAF truck wordt onderhouden volgens de voorschriften van de fabrikant. Eventueel aangevuld met alle noodzakelijke keuringen. Hiermee ontvangt u een uitgebreid preventief onderhoud.
  • Full service contract: uw DAF truck wordt onderhouden volgens de voorschriften van de fabrikant en alle noodzakelijke reparaties worden uitgevoerd. Ook wanneer u onderweg bent. Wanneer u stil komt te staan dan wordt u zo snel mogelijk weer op weg geholpen. Deze kosten zijn inbegrepen in het Full service contract.

U betaalt voor het afsluiten van het onderhoudscontract een vooraf overeengekomen maandtarief.

Wanneer u geen gebruik wilt maken van het DAF Multisupport ROC programma, maar u wilt wel extra zekerheid, dan kunt de standaard DAF garanties uitbreiden met verschillende garantiepakketten. 

DAF Onderhoudscontract 

FIAT onderhoudsprogramma

FIAT

We bieden voor iedere Fiat een passend reparatie- en onderhoudscontract. Deze bieden we aan tegen scherpe tarieven. U ontvangt met een onderhoudsprogramma onder meer:

  • Onderhoud volgens fabrieksvoorschriften
  • Reparaties gehele voertuig
  • Strandingshulp incl. afsleepkosten (deze dienst valt onder Fiat Pro Pas)


Afhankelijk van uw wensen is het onderhoudsprogramma uit te breiden met:

  • Reparaties aan accessoires, die achteraf zijn gemonteerd
  • Vervangend vervoer, wanneer uw voertuig wordt gerepareerd
  • Vervanging banden door slijtage

 

APK en Fiat Pro Pas

U ontvangt bij de APK keuring de Fiat Pro Pas, waarmee u recht heeft op een jaar hulp bij pech onderweg in heel Europa. Mocht uw auto niet toe zijn aan een APK keuring, maar wilt u wel een Fiat Pro Pas afsluiten dan is dit ook mogelijk.

Fiat professional Extra Garantie

Het is mogelijk om de reguliere garantie van twee jaar uit te breiden met maximaal vijf jaar, zonder eigen risico. U kiest zelf de garantieduur die het beste bij u past. Mocht u in deze periode pech of problemen onder vinden dan valt reparatie en onderhoud onder de garantie. De overeenkomst kan worden afgesloten voor één of meerdere auto's, met een maximum van tien. Voor de extra garantie op een bedrijfswagen geldt een maximum van 150.000 kilometer.

Afspraak maken of meer informatie over deze dienst?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een andere vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.