Camper onderhoud bij Sent Waninge

Voordat u aan het fantastische camper seizoen gaat beginnen, is het verstandig om camper onderhoud uit te laten voeren. Een controlebeurt van de camper door onze Fiat Professional service is een verstandige keuze. U wilt natuurlijk met een goed gevoel op reis gaan. Wij controleren de gehele camper op onvolkomenheden en eventuele defecten. Blijkt het dat er onvolkomenheden of defecten zijn dan komen wij met een passende oplossing. Camper onderhoud oplossingen in de vorm van reparaties en onderdelen hebben een garantie van 2 jaar.

  • *10% korting voor NKC leden 
  • APK keuring, onderhoudsbeurten en reparatie

*Niet geldig op de samengestelde Fiat Camper Care onderhoudspakketten.

Camper ouderhoud - Drenthe, Overijssel en Groningen


Camper onderhoud in Drenthe, Overijssel en Groningen

Sent Waninge is officieel Fiat Professional dealer en voert camper reparatie uit in Assen, Stadskanaal, Emmen, Hoogeveen, Zwolle en Hengelo. Als Fiat Professional dealer hebben wij goede ervaring met het bekende Ducato camper chassis, maar in onze werkplaats is ruimte voor elke camper. Van buscamper tot integraalcamper.

Ons team van gespecialiseerde monteurs gaat met grote zorgvuldigheid te werk en begrijpt dat een camper als een tweede huis is voor de eigenaar. We hanteren een schoon werkbeleid en we hebben in onze werkplaatsen vaste schone werkplekken voor campers. Als u kiest voor camper onderhoud bij Sent Waninge dan kiest u voor een BOVAG-bedrijf. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. We zijn betrouwbaar en voeren op deskundige wijze ons werk uit.

Voordelen van camper reparatie bij Sent Waninge

Het voordeel is dat de camper comfortabel en veilig blijft. Door het goed onderhouden van de camper verlengt u de levensduur en blijft de inruilwaarde hoger. Echter het belangrijkste is dat u met een goed gevoel op reis gaat en dat de kans op pech onderweg aanzienlijk word verkleind. Profiteer nu ook van extra voordeel. Leden van de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) ontvangen bij Sent Waninge namelijk 10% korting op onderhoud voor zowel arbeid als onderdelen (met uitzondering van de Fiat Camper Care pakketten). Op vertoon van de lidmaatschapskaart wordt de korting verrekend.

  • Officieel Fiat Professional dealer
  • Speciale camper werkplekken
  • 2 jaar garantie op reparaties en onderdelen

Afspraak maken of meer informatie over deze dienst?

Wilt u een afspraak maken of heeft u een andere vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Drenthe

Werkplaats Emmen0591-760900
Werkplaats Assen0592-760200
Werkplaats Stadskanaal0599-760410
Werkplaats Hoogeveen0528-760455

Overijssel

Werkplaats Zwolle038-7601400
Werkplaats Hengelo074-7601400