Maak kennis met familiebedrijf Sent Waninge

Sent Waninge is een familiebedrijf. Wij zijn 80 jaar actief in de transportwereld en nog altijd met dezelfde inzet en passie. Sent Waninge kent zijn oorsprong in 1941. Destijds heeft onze grootvader ‘Sent Waninge’ samen met zijn vrouw het bedrijf Sent Waninge opgericht en kent zijn oorsprong in Rogat en later in Hoogeveen. Ze zijn het bedrijf gestart als logistieke dienstverlener en in 1967 is het bedrijf uitgegroeid tot een truck dealer. Inmiddels is onze dienstverlening uitgebreid tot officieel sales- en service dealer van DAF Trucks, GINAF Trucks, TATRA Trucks en Fiat Professional bedrijfswagens. Daarnaast hebben we negen vestigingen in de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel.

Een familiebedrijf dat zijn oorsprong kent in 1941

Iedere dag staan circa 240 gedreven werknemers voor u klaar. In Hoogeveen worden uiteenlopende werkzaamheden gecoördineerd, vanuit hier communiceren wij elke dag met onze vestigingen. Ook hebben wij in Hoogeveen een speciale afdeling techniek, een vestiging voor schadeherstel/spuitwerk en uiteraard een werkplaats, waar u altijd terecht kan. Voor onderhoud aan uw truck, bedrijfswagen of camper ontvangen wij u met veel plezier in onze werkplaatsen in Hoogeveen, Hengelo, Zwolle, Emmen, Assen en Stadskanaal. 

Uiteenlopende diensten van Sent Waninge

Bij elke bedrijfswagen en of vrachtwagen kunnen wij elke gewenste oplegger of bovenbouw leveren, van hydraulische autolaadkranen tot tankopleggers, vanzelfsprekend gespoten in de bedrijfskleuren. U kunt ook bij de werkplaatsen van Sent Waninge terecht voor:

  • Reparaties 
  • APK-keuringen
  • 24 uurs service
  • Onderdelen voor trucks en bedrijfswagens


Met een team van goed geschoolde monteurs helpen we u graag.

over-ons-sent-waninge-bedrijfswagens