Maak kennis met familiebedrijf Sent Waninge

Sent Waninge is een familiebedrijf. Wij zijn al 80 jaar actief in de transportwereld. In 1941 heeft onze grootvader ‘Sent Waninge’ samen met zijn vrouw het bedrijf Sent Waninge opgericht en kent zijn oorsprong in Rogat en later in Hoogeveen. De heer Sent Waninge en zijn vrouw zijn het bedrijf gestart als logistieke dienstverlener en in 1967 is het bedrijf uitgegroeid tot een truckdealer. Inmiddels is onze dienstverlening uitgebreid tot officieel sales- en service dealer van DAF Trucks, GINAF Trucks, TATRA Trucks en Fiat Professional bedrijfswagens en hebben we negen vestigingen in de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel.

Een familiebedrijf dat zijn oorsprong kent in 1941

Iedere dag staan circa 240 gedreven werknemers voor u klaar. Vanuit Hoogeveen worden uiteenlopende werkzaamheden gecoördineerd. Ook hebben wij in Hoogeveen een afdeling Techniek, en een vestiging voor Schadeherstel en spuiterij. Voor onderhoud aan uw truck, bedrijfswagen of camper kunt u terecht bij één van onze werkplaatsen in Hoogeveen, Hengelo, Zwolle, Emmen, Assen en Stadskanaal. 

Uiteenlopende diensten van Sent Waninge

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende diensten. Zo kunnen wij voor iedere bedrijfswagen of vrachtwagen een gewenste oplegger of bovenbouw leveren, van hydraulische autolaadkranen tot tankopleggers, vanzelfsprekend gespoten in de bedrijfskleuren. In onze werkplaatsen kunt u onder meer terecht voor: 

  • Reparaties 
  • APK-keuringen
  • 24 uurs service
  • Onderdelen voor trucks en bedrijfswagens


Met een team van goed geschoolde monteurs helpen we u graag verder!

over-ons-sent-waninge-bedrijfswagens
Sent Waninge Hoogeveen