TATRA Phoenix 8x8 Day Cab 46t voor Pekkeriet Dalfsen!

Pekkeriet Dalfsen neemt vandaag deze mooie TATRA Phoenix 8x8 46 ton met sterke 480pk MX-13-motor in ontvangst! Pekkeriet is een veelzijdig- en flexibel bedrijf, dat zowel in de agrarische-, transport- en de G.W.W. sector werkzaam is. Met een team van circa 35 medewerkers zijn ze in staat de meest uiteenlopende werkzaamheden uit te voeren! De nieuwe TATRA is een welkome aanvulling binnen het bedrijf Pekkeriet.

 

TATRA Phoenix een sterke en flexibele off-road truck!

 

De TATRA Phoenix 8x8 is een sterke en flexibele Euro 6 off-road truck die elk terrein meester is. Af-fabriek is deze 8x8 geleverd met een GVW van 46 ton. Het unieke TATRA chassis (centrale koker waarbij alle assen onafhankelijk lucht hydraulisch geveerd zijn) wordt gecombineerd met een DAF CF cabine en een PACCAR motor. Dit voertuig is voorzien van een hydraulische waterpas regeling op alle assen, voordat de chauffeur begint met kiepen kan hij het chassis recht zetten. De kipper opbouw is verzorgt door opbouwer Vossebelt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proefrit maken in een TATRA Phoenix 8x8?

 

Na het lezen van dit aflever bericht ook nieuwsgierig geworden naar de TATRA? Als officieel TATRA dealer hebben wij een eigen 8x8 demo klaar staan voor proefritten. Lees hier meer over TATRA en neem contact met ons op voor een proefrit!


Terug naar nieuws overzicht
Deel deze pagina:
 
Sent Waninge Acties
Whatsapp service

Whatsapp Klantenservice

U kan ons via Whatsapp bereiken op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Voeg ons telefoonnummer toe en stel u vraag via een Whatsapp bericht.

Voeg onderstaand nummer toe: 06 83 11 11 04

We proberen uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.