45 jaar Sent Waninge Autoschade en Henri Drenth 45 jaar in dienst!

9 september 1974 werd Sent Waninge Autoschade opgericht. Dit is precies 45 jaar geleden. Henri Drenth staat al sinds de oprichting van ons schadeherstelbedrijf aan het roer! Destijds begonnen aan de Franklinstraat in Hoogeveen maar hier groeide wij door de jaren heen uit ons jasje. Ook de spuitcabine van 10 meter werd op een gegeven moment te klein om alle vrachtwagencombinaties aan te kunnen. De vrachtwagens werden steeds langer en bovendien ook hoger. In 1998 verhuisden we naar onze huidige locatie aan de Dieselstraat in Hoogeveen.

 

Henri Drenth 45 jaar in dienst en het 45 jarige bestaan van ons schadeherstelbedrijf is niet niks! Hier hebben wij maandag 9 september dan ook bij stilgestaan. Gefeliciteerd Henri en bedankt voor alles! Henri heeft wel besloten om per 1 januari 2020 met pensioen te gaan. Groot gelijk want hij heeft al jarenlang trouwe dienst bewezen. Henri heeft het stokje overgedragen aan Bernard van der Vegt en zal ook zijn kennis en ervaring overdragen. Bernard heeft al werkervaring in de schadewereld en is daarmee de perfecte opvolger van Henri. 

 

Met een team van circa twintig werknemers werken wij elke dag aan schadeherstel voor personenauto's, bedrijfswagens, vrachtwagens, campers en caravans. Een goed herstel van uw schade is onze specialiteit. Een perfect eindresultaat is waar het om draait. En daarin mag u het allerbeste van ons verwachten!

 

 

'Op de foto Bernard van der Vegt en Henri Drenth. 45 jaar schadeherstel en 45 jaar Henri Drenth! Henri heeft het stokje inmiddels overgedragen aan Bernard en gaat per 1 januari genieten van zijn pensioen.' 

 

 

 

Meer weten over onze schadeherstel afdeling? Of heeft u zelf nog een schade welke gerepareerd moet worden? Bekijk dan hier al onze diensten en neem vrijblijvend contact met ons op. Zie www.sentwaninge-autoschade.nl


Terug naar nieuws overzicht
Deel deze pagina:
 
Sent Waninge Acties
Whatsapp service

Whatsapp Klantenservice

U kan ons via Whatsapp bereiken op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Voeg ons telefoonnummer toe en stel u vraag via een Whatsapp bericht.

Voeg onderstaand nummer toe: 06 83 11 11 04

We proberen uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.