Twee nieuwe DAF bakwagens voor Bakkerij Faber!

De eerste DAF uit een serie van twee nieuwe bakwagens die wij afleveren aan Bakkerij Faber! Het gaat hier om de DAF CF300 FA Day Cab die van alle luxe gemakken is voorzien. Voor Faber is het belangrijk dat de vrachtwagens stil zijn in verband met het laden en lossen op vroege tijdstippen in bewoonde gebieden. De DAF voldoet dan ook aan strenge geluidsnormen en is PIEK gecertificeerd. Doordat ze minder geluid produceren bij het laden en lossen kunnen de bewoners voldoende aan hun nachtrust toekomen!

 

Verder staat veiligheid en comfort hoog in het vaandel bij Bakkerij Faber. De DAF is dan ook voorzien van een ruime cabine en moderne veiligheid systemen. De DAF is bijvoorbeeld uitgerust met AEBS, een geavanceerd noodremsysteem. Het geavanceerde noodremsysteem remt de truck in een noodgeval zonder tussenkomst van de chauffeur af. Zo houden we het nog veiliger op de weg!

 

Wij wensen Faber veel succes met de nieuwe aanwinsten!

 

 

 

 


Terug naar nieuws overzicht
Deel deze pagina:
 
Sent Waninge Acties
Whatsapp service

Whatsapp Klantenservice

U kan ons via Whatsapp bereiken op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Voeg ons telefoonnummer toe en stel u vraag via een Whatsapp bericht.

Voeg onderstaand nummer toe: 06 83 11 11 04

We proberen uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.