Fiat Professional presenteert de Elektrische Fiat Ducato

Fiat Professional komt met een Elektrische Fiat Ducato op de markt. De zogeheten Ducato Electric zal in diverse configuraties geleverd worden. Afhankelijk van het formaat van het gekozen accupakket moet de Ducato 220 tot 360 kilometer kunnen rijden op een volle lading. De elektromotor is 122 pk en 280 Nm sterk. Daarbij meldt Fiat dat de elektrische Ducato leverbaar wordt in alle formaten waarin de reguliere Ducato ook in de prijslijst staat. Reken dus op een versie met een laadvolume van 10 tot 17 kubieke meter. Het maximum laadvermogen ligt op 1.950 kilo. De Ducato zal volgend jaar op de markt komen en bij interesse of vragen kunt u uiteraard bij Sent Waninge terecht.

 

Ook nieuw is een Negentraps automaat voor de Ducato!

 

Fiat komt niet alleen met een Elektrische Ducato maar heeft onlangs ook de komst van een negentraps automaat aangekondigd. Deze automaat zal beschikbaar worden voor in de hedendaagse Ducato's. Voor de huidge bedrijfswagens markt is dit uiterst interessant! De automaat heeft de lichtste transmissie in zijn klasse en moet een gunstig brandstofverbruik in alle rijsituaties opleveren. Al is het maar het extra comfort dat deze negentraps automaat de bestuurder oplevert! Ook voor vragen over deze nieuwe automaat kunt u contact met ons opnemen (:  

  

(Bron: www.autoweek.nl & www.bestelauto-expo.nl)

 

 

 


Terug naar nieuws overzicht
Deel deze pagina:
 
Sent Waninge Acties
Whatsapp service

Whatsapp Klantenservice

U kan ons via Whatsapp bereiken op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Voeg ons telefoonnummer toe en stel u vraag via een Whatsapp bericht.

Voeg onderstaand nummer toe: 06 83 11 11 04

We proberen uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.