DAF XF480 FT Super Space Cab voor Heitink Transport!

Heitink Transport, gevestigd in Kamperveen, heeft deze mooie DAF XF480 FT Super Space Cab in ontvangst genomen! In 2006 opgericht door Jarno en Marrie. Samen begonnen met twee trekkers en opleggers voor het transport van asfalt, zand en grind voor verschillende aannemers door heel Nederland. Tegenwoordig is het wagenpark uitgegroeid tot circa 15 voertuigen welke vooral bezig zijn met kipper transport en losgestort transport. Wij wensen Heitink veel veilige kilometers met deze mooie aanwinst!  

 

 

 

 

'Leuk weetje: Heitink heeft de eerste DAF die wij afleveren met een DAF LED Lichtplaat welke af-fabriek is besteld bij DAF. Sinds kort biedt DAF opties om deze LED lichtplaten direct mee te bestellen. Zie de foto! 

 

 

 

 

'Leuk weetje 2: Normaliter plaatsen wij de TRP FL-60 werklampen direct op de flonder. Echter is deze werklamp aan de zijfender gemonteerd. Zodra de chauffeur nu de vlonder op moet stappen zit de werklamp niet meer in het looppad!

 


Terug naar nieuws overzicht
Deel deze pagina:
 
Sent Waninge Acties
Whatsapp service

Whatsapp Klantenservice

U kan ons via Whatsapp bereiken op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Voeg ons telefoonnummer toe en stel u vraag via een Whatsapp bericht.

Voeg onderstaand nummer toe: 06 83 11 11 04

We proberen uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.