Maak kennis met de nieuwe Fiat Talento!

De nieuwe Talento is de bedrijfswagen die het beste laadvermogen in zijn segment combineert met compacte buitenafmetingen en wendbaarheid. Een ideale partner met een veelzijdig karakter dankzij een volledig assortiment dat uiteenloopt van gesloten bestel, dubbele cabine, platformchassis en een personenvervoerversie.  

 

 

Het interieur van de Fiat Talento is ontworpen voor optimaal comfort, uitstekende ergonomie en biedt een grote hoeveelheid aan functionele bergruimtes (circa 90 liter totaal). Optioneel is ook een praktische Mobile Office leverbaar, met een neerklapbare middelste stoel, die is voorzien van een wegklapbaar tafelblad en een rugleuning die nog meer bergruimte biedt. Ten slotte is er de ViewPlus-spiegel: een achteruitkijkspiegel in de zonneklep die de dode hoek verkleint en het zicht opzij verbetert.

 

Ook de laadruimte is praktisch en optimaal bruikbaar. De opening in de CargoPlus-scheidingswand, die toegang biedt tot de ruimte onder de voorstoelen, maakt het mogelijk om voorwerpen van wel 3,75 m lengte te vervoeren (4,15 m voor de versie met lange wielbasis).

 

 

Het beladen is eenvoudig dankzij de rechte, hoekige vorm van de laadruimte en de mogelijkheid om de achterdeuren tot wel 255 graden open te draaien. De goede toegankelijkheid is ook te danken aan de geringe tilhoogte van slechts 522 mm en de breedte van de schuifdeur van 1.030 mm. De laadruimte bedraagt 5,2 m3 voor de versie met korte wielbasis en 6 m3 met lange wielbasis en zelfs 8,6 m3 voor de lange versie met verhoogd dak. Dat betekent dat de Fiat Talento zelfs in de korte versie drie Europallets kan vervoeren.

 

Fiat Professionals nieuwste model heeft een laadvermogen tot wel 1.249 kg en een toegelaten totaalgewicht van 3.060 kg.

 

De nieuwe Fiat Talento biedt keuze uit vier 1,6-liter dieselmotoren die alle voldoen aan de Euro 6-emissienorm en zijn voorzien van Selective Catalytic Reduction-techniek (SRC), een systeem dat de emissie van stikstofoxide - schadelijk voor de gezondheid - reduceert door AdBlue in het uitlaatgas te spuiten. Alle vier motoren zijn voorzien van turbo's met variabele geometrie. Daarmee wordt eveneens de emissie beperkt, maar ook het brandstofverbruik - en dus ook de gebruikskosten.


Terug naar nieuws overzicht
Deel deze pagina: