Airco service acties in de werkplaatsen van Sent Waninge!

Bij al onze Sent Waninge werkplaatsen gelden verfrissende airco service acties! Het is verstandig om juist nu het airco systeem goed te laten controleren zodat u goed voorbereid de zomer in gaat. Wij hebben daarom, speciaal voor u, een airco service actie in het leven geroepen!

 

Airco service acties voor alle merken trucks

 • GRATIS AIRCO CONTROLE
  Laat nu uw airco GRATIS controleren in één van onze werkplaatsen. Dit betreft een complete inspectie van het airco systeem. Onze werkplaatsen zijn gevestigd in Zwolle, Hengelo, Hoogeveen, Emmen, Stadskanaal en Assen.
   
 • AIRCO REINIGEN € 49,-
  Controle van de airco inclusief pollenfilter en verdamper met opfrissing zodat vieze geuren worden verwijderd. Bij deze service krijgt u een GRATIS interieur reiniger 500ml!
   
 • AIRCO SERVICE BEURT € 149,-
  Controle van de airco met een totale controle van het airco systeem. Het leeghalen, controleren op lekkages en het vullen met de juiste hoeveelheid koudemiddel. Inclusief vervanging van het airco droogfilter. (Exclusief € 0.06 per gram koudemiddel). 
   
 • AIRCO SERVICE BEURT + REINIGEN € 199,- 
  Controle van de airco met opfrissing en reiniging van het ventilatiesysteem en inclusief een nieuw pollenfilter. Ook wordt het totale airco systeem gecontroleerd. Het leeghalen, controleren op lekkages en het vullen met de juiste hoeveelheid koudemiddel. Inclusief vervanging van het airco droogfilter. (Exclusief € 0.06 per gram koudemiddel). Bij deze service krijgt u een GRATIS interieur reiniger 500ml!
   
 • *In combinatie met een XY of een X / Y beurt kost de AIRCO SERVICE BEURT € 99,- en de AIRCO SERVICE BEURT + REINIGEN € 145,-

 

 

Een gratis interieur reiniger 500ml krijg je bij de service 'AIRCO REINIGEN' en bij 'AIRCO SERVICE BEURT + REINIGEN'. 

 

Profiteren van onze Airco Service Acties?

Telefoon. 0528-760400

Mail. info@sentwaninge.com

Of neem HIER contact met ons op

 

 

* Bij Euro 6 vrachtwagens berekenen wij bij het reinigen van de airco een meerprijs van 10 euro.

* Alle bedragen zijn exclusief btw. Deze aanbiedingen zijn geldig t/m 21-06-2019.


Terug naar nieuws overzicht
Deel deze pagina:
 
Sent Waninge Acties
Whatsapp service

Whatsapp Klantenservice

U kan ons via Whatsapp bereiken op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Voeg ons telefoonnummer toe en stel u vraag via een Whatsapp bericht.

Voeg onderstaand nummer toe: 06 83 11 11 04

We proberen uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.