Acht nieuwe DAF XF460 FT Super Space Cab's voor N.T.M.!

Zaterdag 3 september hebben wij de eerste 4 nieuwe DAF trucks afgeleverd aan Nederlandse Transport Mij B.V. uit een serie van totaal 8 nieuwe trucks. N.T.M. heeft een wagenpark met circa 120 krachtpatsers. Daarmee vervoeren ze heel wat tonnen vracht door Europa. Maar N.T.M. gaat verder dan het vervoeren van A naar B, hun vermogen en grootste kracht is het regelen van het gehele vervoersvraagstuk: een totaalvisie op transport. 

 

N.T.M. is gespecialiseerd in het vervoer van silogoederen. Ze verzorgen complete transporttrajecten van silogoederen zoals: alu-oxyde, bentoniet, cementen, graniet, kalk, etc.. kortom elk product dat in poeder- en granulaatvorm is. Het logistieke centrum is gevestigd in Hardenberg hier worden de ritten gepland en bewaakt. Voor iedere klant wordt er gezocht naar de beste vervoersoplossing.

 

De acht nieuwe DAF trucks zullen hun steentje gaan bijdragen in de totaalvisie op transport en zijn van alle moderne gemakken voorzien. De DAF XF kenmerkt zich als de nieuwe maatstaf voor het transport over lange afstand. Ontwikkeld voor maximale transport efficiency en het beste chauffeurscomfort. Met 12,6 kubieke meter beschikt de Super Space Cab chauffeur over de grootste cabine in de markt om in te werken en te leven.

 

Veel succes en veilige kilometers met de nieuwe DAF trucks! 

 

 


Terug naar nieuws overzicht
Deel deze pagina: