Een prachtige DAF afgeleverd aan Toyota Motorsport GmbH!

Vandaag hebben wij deze prachtige DAF afgeleverd aan Toyota Motorsport GmbH. The home of high performance, een uniek test en ontwerp center gevestigd in Duitsland. De DAF zal ondersteuning bieden bij verschillende races waaraan Toyota Motorsport deelneemt zoals de '24 Hours of Le Mans' en de 'World Endurance Championship'. 

 

                "De nieuwe truck voor Toyota Motorsport GmbH, een mobiel en flexibel centrum op wielen"


Deze DAF XF460 FAN Super Space Cab is van alle moderne gemakken voorzien zoals: Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning, Airbag en LED koplampen. Dit is de tweede DAF die Sent Waninge heeft afgeleverd aan Toyota Motorsport, eerder dit jaar is er ook al een prachtige DAF afgeleverd ook ter ondersteuning van de race activiteiten.

 

De truck die vandaag 26 augustus is afgeleverd is uitgerust als mobiel zenuwcentrum. Schuler Spezialfahrzeuge uit Altensteig in Duitsland tekende voor deze opbouw. Ook heeft racetrailer.com meegewerkt aan de realisatie van dit project. De DAF is voorzien van alles wat maar nodig is om data van de racevoertuigen te monitoren en te communiceren met de thuisbasis. Een mobiel en flexibel centrum op wielen.  

 

 

 

De truck die eerder dit jaar is afgeleverd dient als mobiele werkplaats. De door DRV Hoogeveen verzorgde opbouw is voorzien van alle zaken die reparatie en onderhoud tijdens races mogelijk maakt. Van luchtcompressor, aggregaat tot hoge druk reiniger. Daarnaast is er in de opbouw veel ruimte voor het bergen van haast een complete auto, maar dan in onderdelen.

 

               "Eerder dit jaar afgeleverd door DAF dealer Sent Waninge, een mobiele werkplaats" 


Terug naar nieuws overzicht
Deel deze pagina: