Sent Waninge gaat op de groene toer met de DFSK CityTransporter

Allmotive BV in Goor heeft haar dealernetwerk verder mogen uitbreiden met de aanstelling van Sent Waninge als DFSK CityTransporter dealer. Het was voor beide partijen een zeer weloverwogen keuze om deze samenwerking met elkaar aan te gaan. 

 

Duurzaam en milieuverantwoord

 

De Sent Waninge organisatie heeft bewust gekozen voor het DFSK CityTransporter dealerschap. “Wij profileren ons steeds sterker op het gebied van duurzaamheid en milieuverantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel”, aldus Erwin Folkers, verkoopleider bij Sent Waninge. “Sent Waninge speelt in op de sterk stijgende vraag naar “groene” transportmiddelen. Er is sprake van een groeiend bewustzijn bij eindgebruikers ten aanzien van duurzaamheid, mede ingegeven door de aanscherping van milieuvoorschriften. De milieubewuste transportoplossingen van DFSK CityTransporter passen exact in deze visie en bieden een uniek concept in bedrijfswagenland. Niet eerder is er een lichte bedrijfswagen op de markt gebracht die duurzaamheid wist te combineren met een compacte uitvoering én groot laadvermogen tegen zeer concurrerende prijzen. De DFSK CityTransporter is zeer veelzijdig en wordt volledig op maat gemaakt. Daarnaast is de CityTransporter o.a. leverbaar in zowel een 100% elektrische uitvoering als rijdend op CNG: dé ideale lichte bedrijfswagen voor binnenstedelijk vervoer!”

 

 

De heer Leo la Gro, Directeur Dealer Networks en Verkoop van Allmotive licht toe: “Bij het overgrote deel van gemeentes, provincies en (semi-)overheden leeft reeds jaren het besef, dat milieuvriendelijke oplossingen in vervoer noodzakelijk zijn voor de toekomst. Daarnaast merken wij, dat in steeds hogere mate ook binnen het MKB het belang van duurzaamheid, onder andere op het gebied van binnenstedelijk vervoer, onderkend wordt. Allmotive B.V. in Goor is sinds jaren officieel importeur van het merk DFSK CityTransporter in de Benelux. Onlangs is dit importeurschap bovendien weer verlengd voor de komende 5 jaren. Hier zijn wij bij Allmotive bijzonder trots op! Het is een prachtig concept: De DFSK CityTransporter is buiten Europa reeds een grote naam op het gebied van milieuvriendelijke transportoplossingen. Ook binnen Europa wordt qua naamsbekendheid hard aan de weg getimmerd. Allmotive B.V. bouwt de voertuigen in Nederland zelf op en is zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling van de vormgeving en de constructie van deze lichte bedrijfswagen. Wij zijn zeer blij met de aanstelling van het zeer gerenommeerde bedrijf Sent Waninge als dealer binnen ons netwerk. Hiermee is de spreiding, bereikbaarheid en servicegraad van onze dealerorganisatie nog verder verbeterd.”

 


Terug naar nieuws overzicht
Deel deze pagina: