Koops NOVL Opleidingen neemt nieuwe DAF lestruck in ontvangst!

Koops NOVL Opleidingen en Koops NOVL Beroepsopleidingen uit Assen leveren al bijna 60 jaar hoge kwaliteit verkeersscholing voor een gunstige prijs. Ze geven praktijkles in Assen, Groningen en Uithuizermeeden. Theoriecursussen en nascholingscursussen kunnen ook in-company worden gegeven. Je kunt er terecht voor vrijwel alle verkeersopleidingen: van bromfietscursus tot vakbekwaamheidsopleidingen C en D en nascholing code 95 , T rijbewijs. Dus hét opleidingscentrum voor Verkeer, Transport, Logistiek en Veiligheid.

 

Ook voor scholing voor het C1 rijbewijs ( tot 7.490 totaal gewicht, o.a. campers en ambulances ) is Koops nu volledig toegerust. Sinds vandaag zijn zij in het bezit van een DAF LF waarmee voor deze categorie het praktijk gedeelte gevolgd kan worden. De DAF LF biedt alles wat  van een moderne truck in deze klasse verwacht mag worden. Hij is wendbaar, biedt een gemakkelijke in- en uitstap en onderscheidt zich door de beste rijeigenschappen.

 

Karhof Carrosserien Assen B.V. tekende voor de sandwich gesloten opbouw met laadklep. Als huisleverancier van Koops bouwden zij een sterke doch lichtgewicht carrosserie waardoor er toch nog een laadvermogen van 2300 kg overblijft.

 

Wij bedanken Koops NOVL Opledingen en Karhof Carrosserieën Assen B.V. voor de samenwerking en wensen Koops veilige en educatieve kilometers met deze mooie aanwinst!  

 

 

DAF koops opleidingen assen

 

 

 

 

 

 

 


Terug naar nieuws overzicht
Deel deze pagina: