Update corona maatregelen

Maandag 14 december heeft het kabinet verscherpte coronamaatregelen afgekondigd. Wij zijn blij dat we u grotendeels onveranderd van dienst kunnen blijven. Lees hieronder hoe wij dit doen.   

 

Werkplaatsen blijven geopend

 

Alle werkplaatsen van Sent Waninge blijven open. Geplande afspraken blijven staan en nieuwe afspraken kunnen gemaakt worden. Onze servicebalies zijn bereikbaar voor het halen en brengen van voertuigen voor reparatie en onderhoud. Het is mogelijk om plaats te nemen in een coronaproof wachtruimte. In binnenruimtes dient u een mondkapje te dragen en uw handen te desinfecteren bij binnenkomst.  

 

 

Verkoop van bedrijfswagens, trucks en onderdelen

 

Zakelijke verkoop kan en mag gewoon doorgaan. Hiervoor dient van te voren een afspraak gemaakt te worden met één van onze vertegenwoordigers. Vrije aanloop naar onze fysieke showrooms is helaas niet mogelijk, deze zijn gesloten. Onze online showrooms zijn uiteraard wel 24/7 geopend.  

Offerte aanvragen, virtuele bezichtiging of aanschaf op afstand? Neem telefonisch contact met ons op via 0528-760475 of vul het contactformulier in op onze website. 

 

 

> KLIK HIER OM NAAR ONZE HOMEPAGE TE GAAN

 

> BEKIJK HIER ONZE VESTIGINGEN EN OPENINGSTIJDEN


Terug naar nieuws overzicht
Deel deze pagina: