Update corona maatregelen

Update dinsdag 8 maart 2021 - Het kabinet heeft wederom een lichte versoepeling van de coronamaatregelen afgekondigd welke ingaan vanaf 16 maart 2021. Dit betekent o.a. dat u op afspraak welkom bent in onze showroom voor het bekijken of kopen van een bedrijfswagen. Wij mogen maximaal 1 klant per 25m2 ontvangen in onze showrooms. Wij zijn blij dat we u grotendeels onveranderd van dienst kunnen blijven. Lees hieronder hoe wij dit doen.

 

Werkplaatsen zijn en blijven geopend

 

Alle werkplaatsen van Sent Waninge zijn gewoon open. Geplande afspraken blijven staan en nieuwe afspraken kunnen gemaakt worden. Onze servicebalies zijn bereikbaar voor het halen en brengen van voertuigen voor reparatie en onderhoud. Het is mogelijk om plaats te nemen in een coronaproof wachtruimte. In binnenruimtes dient u een mondkapje te dragen en uw handen te desinfecteren bij binnenkomst.

 

 

 

Verkoop van bedrijfswagens, trucks en onderdelen

 

Zakelijke verkoop kan en mag gewoon doorgaan. Hiervoor dient van te voren een afspraak gemaakt te worden met één van onze vertegenwoordigers. Vanaf 3 maart is het ook weer mogelijk om onze showroom op afspraak te bezoeken. U kan dan bij ons op locatie een bedrijfswagen komen bekijken en/of aanschaffen.

  • Maak minimaal 4 uur van te voren een afspraak
  • Wij hanteren maximaal 1 klant per 25m2 
  • Het bezoek dient minimaal 10 minuten te duren
  • Tijdens de afspraak gelden de basis coronaregels

 

Uiteraard zijn onze online showrooms 24/7 geopend.  

Offerte aanvragen, virtuele bezichtiging of afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op via 0528-760475 of vul het contactformulier in op onze website. 

 

 

> KLIK HIER OM NAAR ONZE HOMEPAGE TE GAAN

 

> BEKIJK HIER ONZE VESTIGINGEN EN OPENINGSTIJDEN


Terug naar nieuws overzicht
Deel deze pagina: