Drie DAF LF bakwagens voor Yme Kamminga Koerier & Transport B.V.!

Yme Kamminga Koerier & Transport B.V. neemt drie nieuwe DAF LF210 FA 16 ton verlengde day cab bakwagens in ontvangst! Ze zijn gevestigd in Meppel en gespecialiseerd in verschillende soorten transport waarbij service en kwaliteit voorop staan. Met de koeriersdienst kunnen ze ladingen vervoeren van 1 envelop tot meerdere pallets tot 1800kg. Ook bieden ze gekoeld transport aan met een bestelbus welke kan koelen en vriezen tegelijk en welke is voorzien van een laadklep. Kortom voor elk transport biedt Yme oplossingen, ze beschikken over 8 trekkende eenheden en 5 getrokken eenheden.

 

Yme Kamminga Koerier & Transport B.V. is ook gespecialiseerd in distributie, met 9 bakwagens transporteren ze veelal in het noorden van Nederland. Vanaf heden ook met drie hagelnieuwe DAF LF bakwagens geleverd door DAF dealer Sent Waninge. De DAF LF is een goede aanvulling op het wagenpark en is de perfecte partner voor distributie. De LF is wendbaar in stadsverkeer, heeft een gemakkelijke in- en uitstap en een hoog laadvermogen. Wij wensen Yme Kamminga Koerier & Transport B.V. veel succes met deze mooie aanwinsten!  

 

 

 

 

 

 


Terug naar nieuws overzicht
Deel deze pagina:
 
Sent Waninge Acties
Whatsapp service

Whatsapp Klantenservice

U kan ons via Whatsapp bereiken op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Voeg ons telefoonnummer toe en stel u vraag via een Whatsapp bericht.

Voeg onderstaand nummer toe: 06 83 11 11 04

We proberen uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.