Fiat Services

Bij de aankoop van een Fiat bedrijfswagen is een fabrieksgarantie van 2 jaar inbegrepen. Deze garantie gaat in vanaf de registratiedatum en heeft geen kilometerbeperking. De garantie biedt dekking tegen fabricagefouten, die vervolgens gratis worden verholpen met behulp van originele of gereviseerde onderdelen. Deze werkzaamheden kan Sent Waninge voor u uitvoeren in één van onze zes werkplaatsen in het oosten en noorden van Nederland.  

  • 2 jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking
  • Reparatie of vervanging van het defecte onderdeel
  • Arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie
  • Levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren.
  • Fiat Pro Pas: APK + Hulp bij pech onderweg in heel Europa voor slechts € 49,95 

Onderdelen en onderhoud

Sent Waninge maakt gebruik van originele onderdelen voor reparatie en onderhoud van uw Fiat bedrijfswagen. Elke Fiat bedrijfswagen heeft eigen onderdelen. Deze onderdelen zijn speciaal ontwikkeld, op kwaliteit getest en garanderen de beste prestaties op gebied van veiligheid en brandstofverbruik. Zo behoudt de Fiat bedrijfswagen zijn waarde.
 
Een bedrijfswagen wordt vaak intensief gebruikt. Er zijn diverse onderhoudsprogramma’s ontwikkeld om goed af te kunnen stemmen op de behoefte van de eigenaar. Zo kan in goed overleg voor het meest optimale onderhoud gekozen worden. Door het juiste onderhoud en gebruik van originele onderdelen zal de restwaarde van de Fiat bedrijfswagen hoger zijn. Wij bieden marktconforme tarieven en deze zijn in vele gevallen zelfs goedkoper dan de concurrent. In combinatie met het serviceniveau heb je bij Sent Waninge een aantrekkelijke prijs. Het serviceniveau waarborgen we doordat we speciaal geschoolde Fiat monteurs hebben, hierdoor kost onderhoud minder tijd en is dus voordeliger.   
 
 

APK + Hulp bij pech onderweg in heel Europa?

Werknemers zijn belangrijk voor het bedrijf. Vooral degene die de meeste meters maakt: uw Fiat bedrijfswagen. Het is dan ook van belang dat uw bedrijfswagen de beste service krijgt. Bij ons krijgt u bij de APK keuring de Fiat Pro Pas waarmee u recht heeft op een jaar hulp bij pech onderweg in heel Europa. En dat voor € 49,95 (exclusief BTW en afmeldkosten). Maak dus snel een afspraak en u weet zeker dat uw bedrijfswagen blijft presteren.
 
Mocht uw auto nog niet toe zijn aan APK, maar u wilt wel een Fiat Pro Pas afsluiten, dan kan dat natuurlijk. U kunt dan later op vertoon van uw pas aanspraak maken op de APK keuring.
 
*Bij pech onderweg belt u 00 800 342 800 00. U kunt ook gebruikmaken van de gele palen langs de weg.
 
 

Fiat Professional Verzekering

U rijdt natuurlijk graag zorgeloos in uw Fiat Bedrijfswagen. De Fiat Professional Autoverzekering maakt dit mogelijk door een unieke dekking tegen een lage premie aan te bieden. Ontdek vele voordelen, zoals: tot 3 jaar aanschafwaarde garantie, scherpe premie, geen eigen risico, reparatie bij Sent Waninge als Fiat Professional dealer en originele Fiat-onderdelen bij reparaties.  

 

Geïnteresseerd? Bereken dan binnen enkele muisklikken uw eigen verzekeringspremie. 

 

 

 

 

 

Fiat Professional Extra Garantie

Er is een mogelijkheid om de reguliere garantie van twee jaar uit te breiden met maximaal vijf jaar, zonder eigen risico. U kiest zelf de garantieduur die het beste bij u past. Mocht het dus zo zijn dat u in de garantieperiode pech of problemen met uw bedrijfswagen krijgt, dan kan u rekenen op Sent Waninge. Wij bieden als Fiat Professional dealer, vakmanschap van ons personeel en gespecialiseerde werkplaatsen om de problemen direct op te lossen. De overeenkomst kan worden afgesloten voor één of meer auto’s, met een maximum van tien. Voor de extra garantie op een bedrijfswagen geldt een maximum van 150.000 kilometer. 

 

Meer informatie en de tarieven bekijken? 

 

 
 
 
Sent Waninge Acties
Whatsapp service

Whatsapp Klantenservice

U kan ons via Whatsapp bereiken op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Voeg ons telefoonnummer toe en stel u vraag via een Whatsapp bericht.

Voeg onderstaand nummer toe: 06 83 11 11 04

We proberen uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.