Scherp voor u ingekocht! Verwacht 100x Fiat Talento PRO!

Wij zijn officieel Fiat Bedrijfswagens dealer en hebben GROOT ingekocht! Wij verwachten honderd Fiat Talento PRO bedrijfswagens welke wij scherp kunnen aanbieden! Bekijk hieronder de actie en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Inruilen en lease is bij ons geen probleem.

  • Fiat Talento PRO 2.0MJ 145PK
  • Actieprijs L1H1 (wit) is € 17.974,-
  • Actieprijs L2H1 (wit) is € 18.524,-
  • Meerprijs kleur = € 500,- (zwart, zilver of grijs)
  • Lease vanaf € 290,- per maand!

 

 

'Zwart, zilver en grijs. Meerprijs voor een kleur is 500 euro.'

 

De Fiat Talento PRO is voorzien van

 

Deze bedrijfswagen is voorzien van praktische opties om als ondernemer elke dag aan het werk te gaan. De Talento PRO is o.a. voorzien van airco, cruise-control, mediasysteem met touchscreen (DAB+, Bluetooth, USB en Aux), navigatiesysteem, Android Auto / Apple Carplay, parkeersensoren, elektrische bedienbare ramen, doorlaadmogelijkheid, 180 graden te openen achterdeuren, trekhaak 13-polig, elektrisch/verwarmbare spiegels, schuifdeur rechts, 12V aansluiting in laadruimte, tweezits bijrijdersbank en een verstelbare bestuurderstoel met armsteun. 

 

 

'Met opties zoals airco, navigatie, cruise-control, media-systeem, parkeersensoren en een trekhaak (trekgewicht 2000kg).'

 

 

'De Talento PRO heeft een grote laadruimte met een handige doorlaad mogelijkheid voor lange objecten.' 

 

 

'Profiteer ook van onze SW Exterieur Pakket actie, voor 675,- euro monteren wij treeplanken, bumperplaat en roofrails. Maak een keuze uit een zilvergrijs of een zwart pakket. (En uiteraard kunnen wij de Talento Pro ook voorzien van andere opties zoals een laadvloer of betimmering in de laadruimte).' 

 

Meer informatie over deze actie? Offerte aanvragen?

 

Uw huidige bedrijfswagen inruilen? Geen probleem, hiervoor kunnen wij een inruilofferte opstellen. Ook bieden we scherpe Financial Lease mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie (bij voorkeur via het reactieformulier). 

  • Vul onderstaande reactie formulier in
  • Of bel 0528-760475 en vraag naar Fiat Verkoop.

 

*Aan de informatie en de afbeeldingen, zoals die in deze actie worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. De prijzen zijn exclusief btw en exclusief rijklaar maak kosten, verplichte leges en recyclingbijdrage. De getoonde lease prijs is gebaseerd op een witte L1H1 met 10% aanbetaling, 10% slot en een looptijd van 60 maanden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle lease mogelijkheden of een offerte.

 
 

Meer informatie of profiteren van deze actie?