Fiat Ducato met nieuwe 9 traps automatische versnellingsbak!

 

De vernieuwde Fiat Ducato is vanaf nu bij ons leverbaar met een geheel nieuwe 9-traps automatische versnellingsbak! Deze vervangt de huidige versnellingsbak en zorgt voor de meest ontspannen en aangename rijervaring. Kortom nog meer plezier en comfort met een Fiat Ducato als werkbus. Wij zijn officieel Fiat Bedrijfswagen dealer en helpen u graag verder op weg.

  • 3 uit voorraad leverbaar (2x L2H2 wit, 2x L2H1 grijs)
  • Nieuwe 9-traps automatische automaat
  • Plan nu een proefrit bij ons!

 

'Deze witte Fiat Ducato 3.3t 2.3 MultiJet L2H2 140pk E6D is uit vooraad leverbaar. Klik HIER of op de afbeelding voor de prijs en alle foto's.'

 

 

'Wij hebben twee van deze mooie Fiat Ducato 3.3t L2H2 2.3MJ 180PK demo's klaar staan voor het maken van proefritten. Proefritten kunnen gemaakt worden bij onze vestigingen in Hoogeveen, Hengelo, Zwolle, Assen, Emmen en Stadskanaal. Maak hiervoor een afspraak via onderstaande contactformulier.' 

 

Kenmerken van de nieuwe 9-traps automaat Fiat Ducato

 

De nieuwe 9-traps automaat is een volautomatische versnellingsbak. Deze automaat biedt moeiteloze overgangen, meer koppel en uitzonderlijke betrouwbaarheid. Deze automatische versnellingsbak is leverbaar op de 140pk, 160pk en de 180pk dieselmotor.

 

 

Op de automaat zitten twee bedieningstanden, de D-stand (drive, rijden) en de Autostick-stand. In de D-stand kiest en schakelt de besturing module de versnellingen volautomatisch, waarbij er rekening gehouden wordt met de rijsnelheid, belasting en helling. De Autostick-stand is bedoeld voor situaties waarin de transmissie zeer veelvuldig schakelt en voor bijzonder uitdagende omstandigheden, zoals het rijden op steile hellingen. In deze stand kan de bestuurder een lagere versnelling vasthouden om meer koppel tot zijn beschikking te hebben zonder risico op oververhitting.

 

Bestuurders kunnen kiezen uit drie verschillende rij-programma's: Normaal, Eco (voor een soepelere acceleratie en een speciale schakelstrategie om een zo laag mogelijk brandstofverbruik te realiseren) en Power, dat een snelle motor- en transmissierespons biedt voor optimale prestaties.

 

 

'Mooie mee pakker is het vernieuwde multi-media systeem! Een 7" kleuren touchscreen met o.a. navigatie, Apple CarPlay of Android Auto en als optie een achteruitrijcamera. 

 

 

Vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen? 

  • Vul onderstaande reactie formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.
  • Of bel 0528-760475 (Fiat verkoop)

*Aan de informatie en de afbeeldingen, zoals die in deze actie worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.

 
 

Meer informatie of profiteren van deze actie?

 
Sent Waninge Acties
Whatsapp service

Whatsapp Klantenservice

U kan ons via Whatsapp bereiken op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Voeg ons telefoonnummer toe en stel u vraag via een Whatsapp bericht.

Voeg onderstaand nummer toe: 06 83 11 11 04

We proberen uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.