DAF Transport Efficiency

Wij weten hoe belangrijk een goed rendement voor u is. Een goed rendement is het behalen van een positieve opbrengst in verhouding tot de kosten. Daarom bieden we uitgekiende transportoplossingen. De DAF trucks zijn toonaangevend in betrouwbaarheid en lage operationele kosten. Een breed palet aan diensten die maximale voertuigbeschikbaarheid garanderen en bovendien allemaal op één adres gebundeld zijn: dat van de DAF-dealer. DAF Transport Efficiency heet onze filosofie om u de hoogste opbrengst per kilometer te bieden.  

 

 

Efficiency is een optelsom

Rendement begint met de keuze van de juiste truck, op maat gespecificeerd voor uw specifieke toepassing. Met een gunstige aerodynamica, zuinige motoren, lange service-intervallen en een laag eigengewicht. U heeft talrijke mogelijkheden de opbrengst per kilometer nóg verder te verhogen. Door bijvoorbeeld slimme reparatie- en onderhoudscontracten en gunstige financieringsvoorwaarden. En natuurlijk is er aandacht voor de chauffeur. DAF ondersteunt hem of haar het beste uit de truck te halen. Ook dat is DAF Transport Efficiency.

 

 

DAF training bij een nieuw voertuig

Wanneer een nieuw voertuig wordt afgeleverd, nemen wij de tijd om de vele voertuigfuncties volledig uit te leggen aan de chauffeur. Door deze grondige introductie van zijn nieuwe DAF, leert de chauffeur direct het maximale uit zijn truck te halen. Dit zorgt niet alleen voor lagere bedrijfskosten, maar ook het milieu wordt minder belast.

 

Op de vraag hoe u de prestaties van uw nieuwe DAF Truck straks verder kunt optimaliseren, is ons antwoord: start met de chauffeur. Daarom krijgt de chauffeur niet alleen bovengenoemde afleverinstructie maar krijgt de chauffeur ook een gecertificeerde DAF Driver training.

  • U ontvangt bij de levering van uw DAF Truck een voucher voor een kosteloze trainingsdag ter waarde van € 350.
  • De rijstijltraining valt onder de training Het Nieuwe Rijden (HNR) Code 95, geldend voor 7 uur praktijk.
  • Uitsluitend de afmeldingskosten komen voor uw rekening (wettelijke regeling).
  • De voucher is geldig voor 1 persoon en geldig tot zes maanden na aflevering van uw voertuig.

 

 

Ontwerp en techniek

DAF Transport Efficiency komt tot uiting in elke DAF. Of u nu kiest voor een LF voor het distributievervoer, een CF voor een veelheid aan toepassingen of een XF voor het zware werk en de lange afstand; u kiest altijd voor een truck met een laag eigen gewicht voor een hoog laadvermogen.

 

 

Rijden en gedrag

Misschien wel uw belangrijkste partner om de efficiency van uw onderneming te optimaliseren: uw chauffeur. Een tevreden chauffeur bespaart kosten en doet zijn werk beter! DAF weet dat als geen ander en ondersteunt hem of haar het beste uit de truck te halen! Ook dat is DAF Transport Efficiency!