Reparaties & Onderhoud

Met meerdere werkplaatsen in Oost- en Noord Nederland staat het personeel van Sent Waninge altijd klaar voor al uw zware bedrijfswagens, lichte bedrijfswagens, campers en getrokken materieel. Bij onze werkplaatsen verzorgen we namelijk reparaties, APK keuringen & onderhoud. Met een ruime openstelling streven wij naar de beste dienstverlening. 

 

Direct een afspraak maken? Klik dan HIER of bel direct met ons algemene telefoonnummer: 0528-760400

 

 

Bij efficiënt transport gaat het om meer dan alleen de perfecte truck. Daarom biedt Sent Waninge samen met DAF een totale transportoplossing aan. Achter Sent Waninge staat een professionele organisatie die wordt ondersteund door het internationaal dealernetwerk van DAF. 

 

DAF MultiSupport reparatie- en onderhoudscontracten

 

Een DAF MultiSupport reparatie- en onderhoudscontract biedt u maximale zekerheid tegen een vaste prijs per kilometer. U bepaalt zelf het serviceniveau met de mogelijkheid deze uit te breiden naar getrokken materieel en/of opbouw. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect onderhouden vloot en maximale voertuigbeschikbaarheid. En net zo belangrijk: u kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten. Tenslotte neemt de DAF-dealer u de planning en administratie van het onderhoud uit handen!

 

Binnen de transportsector draait het om optimale productiviteit en minimale kosten. DAF heeft hiervoor het DAF MultiSupport programma met bijhorende Warranty Plus-pakketten die dienen als bouwstenen voor het reparatie- en onderhoudsprogramma. Dit programma biedt service op maat die vervelende verassingen onderweg voorkomen, maandelijkse kosten beheersbaar houden en zorgeloos gebruik mogelijk maken.

 

 

Om te kunnen voldoen aan alle wensen van de klant zijn er meerdere services ontwikkeld. De vloot kan zodoende perfect onderhouden worden met daarbij een maximale vlootbeschikbaarheid. Wij als DAF dealer kunnen voor u de planning en administratie regelen zodat u zich kan blijven concentreren op uw kernactiviteiten. Bij het bepalen van de juiste service wordt naar de specifieke situatie van de klant gekeken en komen onderwerpen als inzet, kilometrage, voertuigtype en opties aan de orde.

De inhoud van het DAF MultiSupport pakket is een keuze die nauwkeurig bepaald wordt. Deze keuzes variëren van puur preventief onderhoud tot aan het laten verzorgen en dekken van werkelijk alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden. De DAF MultiSupport Warranty Plus pakketten zijn leverbaar tot 3 jaar en kunnen perfect gecombineerd worden met de DAF MultiSupport Care pakketten die leverbaar zijn tot 8 jaar. Deze opzet biedt een maatwerkoplossing voor vrijwel ieder voertuig, ongeacht inzet en toepassing. Onze DAF vertegenwoordigers weten hier alles van en zullen u hier zo goed mogelijk in begeleiden. Zie hieronder een beknopt overzicht van de service pakketten.     

 

 • DAF MultiSupport Care+

Zorgt voor een uitgebreid preventief onderhoud, gebaseerd op een vooraf overeengekomen maandtarief.

 • DAF MultiSupport Warranty Plus Driveline

Zorgt voor noodzakelijke reparaties aan de aandrijflijn van het voertuig, voor een vaste, vooruitbetaalde prijs.

 • DAF MultiSupport XTRA Care

Zorgt voor uitgebreid preventief onderhoud, noodzakelijke reparaties aan de aandrijflijn van het voertuig en stranding support.

 • DAF MultiSupport Warranty Plus Vehicle

Zorgt voor noodzakelijke reparaties aan het complete voertuig, voor een vaste, vooruitbetaalde prijs.

 • DAF MultiSupport Flex Care

Zorgt voor uitgebreid preventief onderhoud en noodzakelijke reparaties aan het complete voertuig, inclusief slijtage.

 • DAF MultiSupport Full Care

Zorgt voor uitgebreid preventief onderhoud, noodzakelijke reparaties aan het complete voertuig, inclusief slijtage, pechhulp, wettelijke keuringen en overige producten.
 

 

Hulp onderweg met de DAF ITS service

 

Wanneer een chauffeur onverhoopt strandt met pech of na een ongeval dan kan de chauffeur rekenen op de DAF International Truck Service (ITS). Eén telefoontje naar DAF ITS is voldoende om deze service in gang te zetten, waar u zich ook bevindt in Europa.  

 

Het DAF ITS callcenter is 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar bereikbaar. Een team van ervaren medewerkers bieden alle hulp en assistentie die nodig is om uw truck, met zo min mogelijk vertraging, weer op de weg te helpen. Wie het telefoonnummer van ITS kiest (+31 40 214 30 00), krijgt één van de achttien operators aan de lijn, die ieder minimaal vier talen spreken. In totaal kan ITS chauffeurs in vijftien verschillende talen te woord staan. Moderne computerapparatuur zorgt voor een razendsnelle bepaling welk DAF servicepunt zich het dichtst in de buurt van het gestrande voertuig bevindt. Snelheid van handelen is altijd al één van de grote krachten van ITS geweest. Hoe eerder een truck weer onderweg is, hoe beter. Hulp blijft trouwens niet alleen beperkt tot aan het voertuig zelf. Er wordt ook hulp verzorgd voor de trailer, de opbouw of de chauffeur zelf.

 

 • Een GRATIS service voor alle DAF klanten
 • Eén telefoonnummer voor heel Europa
 • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
 • Aanspreekbaar in 10 verschillende talen
 • Ruim 1100 DAF-dealers en servicepunten

DAF ITS: +31 40 214 30 00 

 
Sent Waninge Acties
Whatsapp service

Whatsapp Klantenservice

U kan ons via Whatsapp bereiken op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Voeg ons telefoonnummer toe en stel u vraag via een Whatsapp bericht.

Voeg onderstaand nummer toe: 06 83 11 11 04

We proberen uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.