DFSK City Transporter - V22

Een ruime 4-persoonsuitvoering met dubbele cabine.

  • Dubbele cabine
  • Strak design
  • Drie carrosserie varianten

 

V22 – Chassis Cabine

U zoekt maatwerk in bedrijfstransport? De opbouwmogelijkheden van de veelzijdige CityTransporter zijn praktisch onbeperkt. Zowel voor overbouw als opbouw van één van de vele varianten die CityTransporter af fabriek levert is de variant met alleen chassis en cabine de optimale basis.

 

 

 

 

 

 

 

 

V22 – Pick Up 

CityTransporter heeft verschillende multifunctionele pick up-modellen waar u letterlijk alle kanten mee op kunt. Ze zijn leverbaar met verschillende cabine- en motorvarianten. Het lage eigen gewicht in combinatie met het hoge laadvermogen zorgt voor voertuigen die op een breed terrein inzetbaar zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

V22 - Kipper

Voor het zwaardere werk biedt de Kipper serie uitkomst. Enkelzijdig of driezijdig kippen behoort tot de mogelijkheden. De CityTransporter Kipper is ideaal voor het transport van los gestorte vracht zoals zand of groenafval.
 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de DFSK City Transporter V22? U kunt via onderstaande knoppen vrijblijvend een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om een proefrit in te plannen om nog beter kennis te maken met de duurzame City Transporter. Heeft u een andere vraag? Stel u vraag dan via de contact knop, we helpen u graag verder. 

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen Contact