DAF XF Pure Excellence

Met krachtige ‘multi-torque’ PACCAR motoren, de nieuwste generatie TraXon versnellingsbakken en de ultra-efficiënte achterassen is de XF ontwikkeld voor maximale transportefficiency. Het ultramoderne exterieur maakt de DAF XF tot de mooiste langeafstandstruck die er is. En met zijn ruime, luxueuze interieur is de XF een genot om in te rijden.

  • Laagste brandstofverbruik in zijn klasse
  • Hoge laadvermogens
  • Onderhoudsintervallen tot 200.000 km
  • Eersteklas opbouwvriendelijkheid
  • DAF Connect fleet-managementsysteem voor de hoogste transportefficiency

 

 

 

DAF Transport Efficiency vormt de basis van Pure Excellence

 

De DAF XF biedt het laagste brandstofverbruik in zijn klasse. Een hoger koppel bij lagere toerentallen, gecombineerd met geoptimaliseerde aandrijflijnen, zeer efficiënte achterassen, geavanceerde elektronica en aerodynamische verbeteringen, resulteren in een tot 7% lager brandstofverbruik op lange ritten. Daarmee kunt u duizenden euro’s per jaar besparen!

 

 
 

Een nieuwe norm in transportefficiency!

 

Er zijn een hele reeks verbeteringen geïntroduceerd om uw rendement per kilometer te verhogen en de milieubelasting te verminderen. De nieuwe DAF CF en XF zijn de nieuwe norm in transportefficiency en de maatstaf voor chauffeurscomfort. In het kort: De absolute top.

 

 

 

 

Een geweldige vormgeving. Het visitekaartje van elke ondernemer!

 

Het nieuwe premium exterieur maakt de nieuwe DAF CF en XF tot de aantrekkelijkste trucks op de weg. En dankzij het gemoderniseerde interieur beschikken chauffeurs nu over een werkplek die hun favoriete truck nog beter maakt.

 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de nieuwe DAF XF? U kunt via onderstaande knoppen vrijblijvend een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om een proefrit in te plannen om nog beter kennis te maken met deze DAF truck. Heeft u een andere vraag? Stel u vraag dan via de contact knop, we helpen u graag verder. 

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen Contact