DAF CF Pure Excellence

In het streven naar de ultieme transportefficiency, zijn de DAF CF en XF op elk gebied naar het hoogste niveau getild. De nieuwe DAF modellen bouwen voort op de geweldige reputatie van de Euro 6-trucks. Ze bieden alle voordelen die u gewend bent, zoals de alom bekende betrouwbaarheid, duurzaamheid en het hoge rendement en ongeëvenaarde chauffeurscomfort, maar nu alles in overtreffende trap!

 

 
 

Een nieuwe norm in transportefficiency!

 

Er zijn een hele reeks verbeteringen geïntroduceerd om uw rendement per kilometer te verhogen en de milieubelasting te verminderen. De nieuwe DAF CF en XF zijn de nieuwe norm in transportefficiency en de maatstaf voor chauffeurscomfort. In het kort: De absolute top.

 

 

Een geweldige vormgeving. Het visitekaartje van elke ondernemer!

 

Het nieuwe premium exterieur maakt de nieuwe DAF CF en XF tot de aantrekkelijkste trucks op de weg. En dankzij het gemoderniseerde interieur beschikken chauffeurs nu over een werkplek die hun favoriete truck nog beter maakt.

 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de nieuwe DAF CF? U kunt via onderstaande knoppen vrijblijvend een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om een proefrit in te plannen om nog beter kennis te maken met deze DAF truck. Heeft u een andere vraag? Stel u vraag dan via de contact knop, we helpen u graag verder. 

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen Contact