DAF LF Pure Excellence

Maak kennis met de DAF LF 

Geïnspireerd door onze DAF Transport Efficiency-filosofie, is de DAF LF voorzien van een groot aantal innovaties, waarmee het distributietransport een nieuwe standaard heeft bereikt.

  • Nieuwe aandrijflijnen voor maximale brandstofefficiency
  • Eersteklas opbouwvriendelijkheid
  • Fraai vernieuwd exterieurdesign 
  • Extra raam in portier bijrijderszijde voor toonaangevend zicht
  • Toonaangevend chauffeurscomfort 
  • DAF Connect fleet-managementsysteem voor de hoogste transportefficiency


Dit alles maakt de DAF LF nog betrouwbaarder, duurzamer, wendbaarder en comfortabeler dan onze Euro 6-trucks. The New LF is met zijn nog grotere laadcapaciteit en verbeterde efficiëntie hét distributievoertuig voor zowel ondernemer als chauffeur. Kortom: Pure Excellence.

 
 

Het exterieur van de DAF LF

De LF is hét visitekaartje voor ieder transportbedrijf. Hij deelt de stijlvolle familie-looks met de nieuwe CF en XF. De LF heeft een moderne, stoere en tegelijkertijd vriendelijke uitstraling gekregen, belangrijk voor een truck die zich vaak in het drukke stadsverkeer bevindt. Maar het uiterlijk van de LF is meer dan alleen een mooi plaatje: het levert een belangrijke bijdrage aan efficiency, voertuigbeschikbaarheid, comfort en veiligheid.

 

 


 

Het interieur van de DAF LF

Een ontspannen chauffeur is een betere chauffeur. Daarom kent het interieur van de LF dezelfde hoge kwaliteitsstandaard als het DAF vlaggeschip, de XF. Het resultaat: een optimale werkomgeving voor de chauffeur. Iedere chauffeur voelt zich in de cabine meteen thuis, mede dankzij het gebruik van warme kleuren. Praktisch zijn ook de materialen en afwerking van het interieur, dat gemakkelijk schoon te maken is en er daardoor altijd fris en verzorgd uitziet.

 

 
 

DAF Transport Efficiency

De LF heeft vele unieke eigenschappen: een toonaangevend laadvermogen, een ongeëvenaarde wendbaarheid en duurzaamheid en een chauffeurscomfort van het allerhoogste niveau. Nu hebben we DAF’s populaire distributietruck naar een nóg hoger plan getild om uw winstgevendheid nog verder te verbeteren. Het resultaat: The New LF.

 

Chassis: Perfecte basis om op te bouwen

Zijn lage eigengewicht en hoge laadvermogen maakt The New LF onovertroffen in zijn klasse, wat resulteert in pure winst voor uw bedrijf. Door zijn moderne, sterke en lichte chassis doet The New LF geen enkele concessie aan robuustheid en flexibiliteit.

 


 

LF Construction uitvoering

Ideaal voor bouwtoepassingen waarbij een hoge wendbaarheid van groot belang is: de LF Construction. Met een laag eigen gewicht voor het hoogste laadvermogen en maximale efficiency. Tegelijkertijd blinkt de nieuwe LF Construction uit in chauffeurscomfort.

 

Het stoere uiterlijk heeft de LF Construction gemeen met zijn grote broer, de CF Construction. Karakteristiek zijn de zwarte grille, de robuuste bumper en radiator beschermingsplaat in RVS look. De LF Construction oogt krachtig en vriendelijk tegelijk. Belangrijk voor een bouwvoertuig dat veel in stedelijke gebieden opereert.

 

 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de DAF LF? U kunt via onderstaande knoppen vrijblijvend een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om een proefrit in te plannen om nog beter kennis te maken met deze DAF truck. Heeft u een andere vraag? Stel u vraag dan via de contact knop, we helpen u graag verder. 

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen Contact