DFSK City Transporter - K01H

Een ruime 2- persoonsuitvoering met verlengde cabine.

  • Stil, schoon en zuinig
  • Compact en wendbaar
  • Verrassend ruim van binnen
  • Zeven carrosserie varianten

 

K01H – Chassis Cabine 

U zoekt maatwerk in bedrijfstransport? De opbouwmogelijkheden van de veelzijdige CityTransporter zijn praktisch onbeperkt. Zowel voor overbouw als opbouw van één van de vele varianten die CityTransporter af fabriek levert is de variant met alleen chassis en cabine de optimale basis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

K01H – Pick Up 

CityTransporter heeft verschillende multifunctionele pick up-modellen waar u letterlijk alle kanten mee op kunt. Ze zijn leverbaar met verschillende cabine- en motorvarianten. Het lage eigen gewicht in combinatie met het hoge laadvermogen zorgt voor voertuigen die op een breed terrein inzetbaar zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

K01H – Kipper 

Voor het zwaardere werk biedt de Kipper serie uitkomst. Enkelzijdig of driezijdig kippen behoort tot de mogelijkheden. De CityTransporter Kipper is ideaal voor het transport van los gestorte vracht zoals zand of groenafval.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

K01H - Veegvuil

Binnenstad, fietspaden, groenvoorziening… De smalle CityTransporter komt helemaal tot zijn recht als compact voertuig voor veegvuil. CityTransporter combineert functionaliteit en optimale laadruimte met een uiterst compacte afmeting en een kleine draaicirkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

K01H – Koel-vries transport

Met de krachtige koelunit en geïsoleerde laadbak is de CityTransporter CoolCargo volledig uitgerust voor koeltransport. De CityTransporter Freezer is de variant voor vriestransport. En kiest u voor maatwerk in geconditioneerde transportmiddelen? Dan biedt de veelzijdige chassis/cabine-uitvoering uitkomst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

K01H – Volume transport

De kleine maar krachtige CityTransporter Cargo is de meest veelzijdige oplossing voor volumetransport. Door het lage eigen gewicht van het voertuig kunt u maximaal gebruik maken van de laadcapaciteit in de gesloten laadbak. De CityTransporter Cargo is leverbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

K01H - Marktwagen

De CityTransporter is een ideale en flexibele basis voor opbouw tot marktwagen. Het ruime laadoppervlak en het lage eigen gewicht bieden volop mogelijkheden voor maatwerk. Daarnaast is de geringe breedte van de CityTransporter marktwagen vooral voor smalle toegangswegen en voor het manoeuvreren over marktpleinen zeer comfortabel. De GroenGas en E-power varianten voldoen bovendien moeiteloos aan alle milieuvoorschriften die worden gesteld aan binnenstedelijk transport.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de DFSK City Transporter K01H? U kunt via onderstaande knoppen vrijblijvend een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om een proefrit in te plannen om nog beter kennis te maken met de duurzame City Transporter. Heeft u een andere vraag? Stel u vraag dan via de contact knop, we helpen u graag verder. 

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen Contact