Fiat Talento

Compact en wendbaar, onovertroffen in laadvermogen: met zijn veelzijdige karakter, royale binnenmaten en ontelbare aanpassingsmogelijkheden is de nieuwe Fiat Talento de ideale compagnon voor professionals die dagelijks aan de slag moeten in de stad of op de snelweg.

  • Royaal laadvermogen
  • Compacte afmetingen 
  • Ideale werkpartner
  • Functionele bergruimtes

 
 

Functioneel en stijlvol

De Talento vormt de schakel tussen de compacte Doblò Cargo en de ruim bemeten Ducato. Verpakt in een functioneel, maar stijlvol uiterlijk biedt hij een perfecte balans tussen wendbaarheid en laadvermogen. De voorkant oogt imposant en dynamisch met zijn korte motorkap die vrijwel naadloos overloopt in de grote, schuin geplaatste voorruit. De strakke, horizontale lijnen geven het front een brede aanblik en benadrukken zo het stoere karakter van de Talento, terwijl de hoekige vorm van de achterzijde zijn functionaliteit en productiviteit duidelijk zichtbaar maakt.

 

 

 


Een comfortabele werkplek

De ergonomisch ingerichte cabine biedt de chauffeur een goede werkplek. De goed geprofileerde stoelen combineren een hoog zitcomfort met een goede ondersteuning, waarbij de positionering van het stuurwiel zorgt voor een rijpositie als in een personenauto. Om dat gevoel verder te versterken is het stuurwiel optioneel leverbaar met lederen bekleding en geïntegreerde bedieningstoetsen voor het radio- of infotainmentsysteem.

 

 
 

Technische gegevens

De lengte van de nieuwe Talento varieert van 4999 tot 5399 mm en de hoogte van 1971 tot 2493 mm uiteraard afhankelijk van de gekozen uitvoering. De laadruimte is 1662mm breed en varieert in lengte van 2537 tot 2937 mm met een laadvermogen van 1074 tot 1249kg.  
 

 

 

Meer informatie

Klik HIER voor onze actuele voorraad Fiat Talento's (filter op Fiat > Talento).

Wilt u meer weten over de Fiat Talento? U kunt dan via onderstaande knoppen vrijblijvend een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om een proefrit in te plannen. Heeft u een andere vraag? Stel u vraag dan via de contact knop, we helpen u graag verder. 

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen Contact