Fiat Fullback

De nieuwe Fiat Fullback is de eerste pick-up ter wereld die is uitgerust met een ALUMINIUM MOTOR. Hierdoor kan hij zijn hoge prestatieniveau koppelen aan een laag eigengewicht, wat zich bijvoorbeeld vertaalt in een trekcapaciteit van 3100 kilo. Behalve met een handgeschakelde zesversnellingsbak is de Fullback ook leverbaar met een vijftraps automatische transmissie.

  • Medium-duty pick-up
  • Robuust gebouwd
  • Veelzijdige bedrijfswagen
  • Verlengde of dubbele cabine

 

 

Het ontwerp van de carrosserie van de nieuwe Fullback pick-up verklapt zijn inborst: onverzettelijk. Het brutale front is in de stijl van de andere modellen van Fiat Professional vormgegeven. Het interieur heeft de functionaliteit van een bedrijfswagen, maar biedt ook comfort en fraaie afwerking. Het onverzettelijke karakter blijkt ook uit de ophanging. Aan de voorzijde bestaat die uit dubbele wieldraagarmen met een stabilisatiestang. De achterwielophanging is een starre as met bladveren voor optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. De Fullback is uitgerust met vierwielaandrijving. Tijdens rijden bestaat de keuze tussen parttime of fulltime vierwielaandrijving.

 

 
 

Ongekende prestaties  

De Fiat Fullback wordt aangedreven door een 2,4-liter turbodieselmotor met common-railinspuiting. Er zijn twee vermogensvarianten: enerzijds 150 pk vermogen en 380 Nm koppel en anderzijds 180 pk en 430 Nm. De lichtgewicht aluminium motor is voorzien van een turbo met variabele geometrie en een intercooler voor optimale efficiency.

 

 

 

 

 

 

 

Meer productiviteit

 

Alle versies van de Fullback hebben een maximumhoogte van 1.780 mm en een breedte van maximaal 1.815 mm. De wielbasis is 3.000 mm. De lengte van de auto is afhankelijk van het model: 5.275 mm voor de versie met Extended Cab (verlengde cabine) en 5.285 mm voor de versie met Double Cab (dubbele cabine). Ook de lengte van de laadbak varieert mee: 1.850 mm voor de versie met verlengde cabine en 1.520 mm voor de versie met dubbele cabine. Het laadvermogen bedraagt meer dan een ton en het toegestane aanhangergewicht is meer dan 3.000 kg.
 

 
 

Meer functionaliteit


De standaarduitrusting is omvangrijk met ABS met EBD, TSA (trailerstabilisatie), LDW (rijstrookassistentie) en zeven airbags (hoofdairbags, zijairbags, gordijnairbags en een knieairbag voor de bestuurder). Het interieur is afgewerkt met hoogwaardige stof, een multifunctionele infodisplay waarvan de helderheid instelbaar is, airconditioning en centrale deurvergrendeling met dubbele afstandsbediening.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Fiat Fullback? U kunt via onderstaande knoppen vrijblijvend een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om een proefrit in te plannen om nog beter kennis te maken met deze Fiat bedrijfswagen. Heeft u een andere vraag? Stel u vraag dan via de contact knop, we helpen u graag verder. 

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen Contact