Fiat Fiorino

De compacte afmetingen van de Fiorino lenen zich ideaal voor gebruik in de stad. Ondanks het compacte formaat van deze bedrijfswagen beschikt hij over een indrukwekkende laadruimte van 2,5 m3 en laadvermogen tot 660 kg. De kleinste bedrijfswagen in de Fiat Professional range maar zijn daden zijn groot, een echte cityrunner. Ook op de buitenweg staat deze bedrijfswagen zijn mannetje en presteert hij als een echte bestelwagen. Op gebied van prestaties, onderhoudskosten, comfort en functionaliteit behoort deze compacte bedrijfswagen tot de top van zijn segment.

  • Vernieuwde uitvoering
  • Ideaal voor stedelijk gebruik
  • Wendbaar en compact
  • Indrukwekkend laadvermogen

 

 
 

Ruim en comfortabel van binnen

Compact en robuust van buiten, ruim en geriefelijk van binnen. Met de Fiorino hoeft u zich niets te ontzeggen op het gebied van het comfort. Het ergonomische design van de stoelen en het dashboard, de aandacht voor details en de talrijke opbergvakken dragen allemaal bij tot een zo aangenaam mogelijk verblijf aan boord. Alles is er op gericht om het zelfs de hardst werkende en meest veeleisende gebruikers tevreden te stellen. 

 

 


 

De Fiorino in Adventure uitvoering

Voor de ruwe bolster is er de Adventure. Deze uitvoering omvat Traction+, 15-inch wielen
met M+S-banden, meer bodemvrijheid, extra bescherming aan weerszijden en voorbumper met
skid plate. De meest aantrekkelijke eigenschap van de Adventure is misschien wel het Traction+ systeemmet elektronisch sperdifferentieel dat de tractie verbetert bij weinig grip. 
 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Fiat Fiorino? U kunt via onderstaande knoppen vrijblijvend een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om een proefrit in te plannen om nog beter kennis te maken met deze Fiat bedrijfswagen. Heeft u een andere vraag? Stel u vraag dan via de contact knop, we helpen u graag verder. 

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen Contact