Fiat Ducato

De wereld van het lichte transport verandert snel. Efficiency, flexibiliteit en betrouwbaarheid blijven eerste vereisten, maar daarnaast worden ook duurzaamheid, comfort en stijl steeds belangrijker. Op basis van die uitgangspunten is de nieuwe Ducato ontwikkeld, de ideale oplossing voor een wereld die constant in beweging is. Een bedrijfswagen die uitblinkt in wendbaarheid, veiligheid en veelzijdigheid en altijd voor u klaar staat, wat uw transporteisen ook zijn. Met de nieuwe Ducato is uw bedrijf klaar voor de toekomst. 

  • Een bedrijfswagen pur sang
  • Handgeschakeld of 9-traps automaat
  • Hoog nuttig laadvermogen
  • Betrouwbaar en robuust

 
 

Fiat Ducato met de nieuwe 9-traps automaat

 

De nieuwe 9-traps automaat is een volautomatische versnellingsbak. Deze automaat biedt moeiteloze overgangen, meer koppel en uitzonderlijke betrouwbaarheid. De Fiat Ducato rijden in combinatie met deze 9-traps automaat zorgt voor de meest ontspannen en aangename rijervaring. Deze automatische versnellingsbak is leverbaar op de 140pk, 160pk en de 180pk dieselmotor.

 

 

Op de automaat zitten twee bedieningstanden, de D-stand (drive, rijden) en de Autostick-stand. In de D-stand kiest en schakelt de besturing module de versnellingen volautomatisch, waarbij er rekening gehouden wordt met de rijsnelheid, belasting en helling. De Autostick-stand is bedoeld voor situaties waarin de transmissie zeer veelvuldig schakelt en voor bijzonder uitdagende omstandigheden, zoals het rijden op steile hellingen. In deze stand kan de bestuurder een lagere versnelling vasthouden om meer koppel tot zijn beschikking te hebben zonder risico op oververhitting.

 

Bestuurders kunnen kiezen uit drie verschillende rij-programma's: Normaal, Eco (voor een soepelere acceleratie en een speciale schakelstrategie om een zo laag mogelijk brandstofverbruik te realiseren) en Power, dat een snelle motor- en transmissierespons biedt voor optimale prestaties.

 

 

 

Efficiëntie van een nieuwe generatie

Bedrijven moeten tegenwoordig meer dan ooit op de kosten letten als ze de resultaten willen verbeteren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van hun dienstverlening. Met de bestelwagens, minibussen en chassisversies van de Ducato en Ducato Heavy bent u verzekerd van optimale prestaties, maximale flexibiliteit, hoge laadvermogens en grote efficiency. En dat alles tegen bedrijfskosten die tot de laagste in deze klasse behoren.  

 

 

 

 

 

Moderne looks

De nieuwe Ducato is een auto die helemaal ‘city- proof’ is. Hij onderscheidt zich met een modern design waarin stijl en functionaliteit samenkomen en dat ranke vormen combineert met een dynamisch en robuust karakter. Met zijn in carrosseriekleur uitgevoerde bumpers, grille en handgrepen is de nieuwe Ducato een buitengewoon stijlvolle verschijning. 

 

 
 

Moderne technologie 

Eenvoudig en doelmatig gebruik van de dashboardinstrumenten is essentieel om efficiënt te kunnen werken. Alle functies van het infotainmentsysteem en de diverse veiligheids- en rijondersteuningssystemen kan de bestuurder daarom gemakkelijk vanachter het stuur bedienen. Met de Bluetooth® Radio is het mogelijk muziek in alle gangbare multimedia-formaten te beluisteren vanaf een externe speler die kan worden aangesloten via de USB- of Aux-ingang. Het UconnectTM Radio- systeem met cd-speler kan worden bediend vanaf het stuurwiel of via het 5-inch kleuren-touchscreen, waarop ook het telefoonboek, SMS-berichten en het beeld van de optionele achteruitrijcamera kunnen worden weergegeven. Veel functies van het systeem kunnen ook worden bediend door middel van spraakcommando’s. Nieuw is de speciaal voor de Ducato ontwikkelde tablethouder, waarmee een smartphone of tablet met een formaat tot 10 inch onder handbereik op het dashboard kan worden geplaatst. 

 

 

Meer informatie

Klik HIER voor onze actuele voorraad Fiat Ducato's (filter op Fiat > Ducato).

Wilt u meer weten over de Fiat Ducato? U kunt dan via onderstaande knoppen vrijblijvend een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om een proefrit in te plannen. Heeft u een andere vraag? Stel u vraag dan via de contact knop, we helpen u graag verder. 

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen Contact