Fiat Doblò Cargo

Een werkomgeving die nog meer functionaliteit en comfort biedt, een schitterend design, betere prestaties en grotere productiviteit door lagere bedrijfskosten. Dat is in het kort de Doblò Cargo bedrijfswagen. Een bedrijfswagen die het werk van iedere ondernemer een stuk gemakkelijker maakt. Met een uitgebreid en veelzijdig aanbod is de Doblò Cargo een onmisbare partner die voor elke eis of behoefte een passende oplossing heeft.

  • Modern en strak design
  • Uitstekende rijeigenschappen
  • Meer functionaliteit
  • Groot laadvermogen

 

 
 

Een bedrijfswagen met meer functionaliteit

Wanneer design samengaat met functionaliteit, maakt dat het werk niet alleen aangenamer, maar verbetert het ook de kwaliteit ervan. Zo heeft de Doblò Cargo een verbeterde geluidsisolatie en zijn het comfort en gebruiksgemak verhoogd met tal van praktische opbergvakken, de nieuwste infotainment-systemen en de mogelijkheid te kiezen voor een bijrijdersbank wat resulteert in drie zitplaatsen voorin. Daarnaast is deze bedrijfswagen nog altijd kampioen op het gebied van ergonomie en laadcapaciteit dankzij een groot gevormde laadruimte die gemakkelijk te laden en lossen is.

 

 


 

Breed aanbod infotainmentsystemen

Er is een breed aanbod aan moderne systemen beschikbaar, met onder meer een
Bluetooth-radio met USB- en Aux-ingang en Bluetooth voor handsfree telefonie. Ook kan er gekozen worden voor de Uconnect-radio met bedieningstoetsen op het stuurwiel en een 5-inch touchscreen waarmee het mogelijk is om de radio en telefoon te bedienen en berichten te versturen en ontvangen. Het Uconnect systeem is ook verkrijgbaar met een geïntegreerd  TomTom navigatiesysteem.

 
 

Meer productiviteit 

De Fiat Doblò heeft een royale gevormde laadruimte met praktische deurhandgrepen, tot 180 graden te openen achterdeuren en een brede zijschuifdeur die het mogelijk maakt om zelfs in krappe ruimtes te laden en lossen. De lage laaddrempel van slechts 545 mm, het laadvolume van maximaal 5m3 en de laadlengte tot 2,17m maken deze bedrijfswagens voor nagenoeg elke toepassing geschikt. Met een nuttig laadvermogen dat varieert van 775 tot 1025kg biedt de Doblò het grootste laadcapaciteit in zijn klasse.

 

 

 

 


 

 Betere prestaties

De 1.3-liter en 1.6-liter turbodieselmotoren onderscheiden zich door een zeer goede gasrespons en souplesse dankzij een verbeterd koppel bij lage toerentallen. De 1.3 MultiJet 16v 90 en 1.6 MultiJet 16v 105 zijn op bestelling ook leverbaar in EcoJet-uitvoering

 

 

Meer informatie

Klik HIER voor onze actuele voorraad Fiat Doblò's (filter op Fiat > Doblò).

Wilt u meer weten over de Fiat Talentò? U kunt dan via onderstaande knoppen vrijblijvend een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om een proefrit in te plannen. Heeft u een andere vraag? Stel u vraag dan via de contact knop, we helpen u graag verder. 

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen Contact