Totale score

9.0 Op basis van 28 beoordelingen

Beoordelingen

Vincent
Zuidwolde
11-05-2021

Sent Waninge Hoogeveen

8.0

Beoordeling

We hebben een Fiat bedrijfswagen aangeschaft. We zijn erg tevreden met de bedrijfswagen. Ook hebben we het verkoopproces als positief ervaren.

Jelle
Lemmer
09-10-2020

Sent Waninge Emmen

10.0

Beoordeling

Keurig en deskundig advies! Mooie voorraad! Heel blij met mijn nieuwe aanwinst.

Bekijk reactie van Sent Waninge

Reactie geplaatst op: 31-03-2021

Goed om te horen Jelle!

Paul
Harderwijk
19-10-2020

Sent Waninge Emmen

10.0

Beoordeling

Zeer prettige ervaring. De bus online gezien en binnen een dag werd ik netjes gebeld door de verkoper. Uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het gehele proces was binnen 2 dagen afgerond. Tot mijn grote verbazing werd de auto nog hoogst persoonlijk afgeleverd dat is een service wat in deze tijden niet meer voorkomt. Uiteraard was de aflevering geheel Corona proof:) ik kan dit bedrijf zeer aanrijden en kijk er naar uit om veel kilometers te maken met de auto.

Roland
Leeuwarden
20-08-2020

Sent Waninge Hoogeveen (Nieuwbouw)

9.0

Beoordeling

Prima totaalplaatje en aanrader om mee in zee te gaan

Bekijk reactie van Sent Waninge

Reactie geplaatst op: 23-03-2021

Bedankt Roland en mooi dat je tevreden bent.

Albert
Nieuwe Pekela
17-07-2020

Sent Waninge Stadskanaal

8.0

Beoordeling

Geweest voor onderhoud camper (5 jr. oud). Er werd een werkplaatstarief gehanteerd van € 107 per uur voor een Fiat Ducato 2,3 150 PK. Naar mijn mening veel te hoog voor een "eenvoudige 2,3 l diesel". De service en deskundigheid staat wat mij betreft niet ter discussie. Beter zou zijn pakketprijzen voor bepaalde vormen van onderhoud aan te bieden maar dan wel op basis van een lager werkplaatstarief. Bij het huidige tarief kun je ook gemakkelijk 10% korting geven voor NKC-leden.

Bekijk reactie van Sent Waninge

Reactie geplaatst op: 22-07-2020

Hallo Albert, hierbij willen wij u bedanken voor uw review. Wij staan achter ons tarief en als Professional dealer hebben wij hoog gekwalificeerd personeel in dienst die de werkzaamheden over het algemeen vlot uitvoeren wat het aantal uren ten gunste komt.

R Meijer
Emmeloord
29-01-2020

Sent Waninge Hoogeveen (Nieuwbouw)

9.0

Beoordeling

Erg netjes geholpen snelle afhandeling en levering

G.
Nieuwleusen
03-12-2019

Sent Waninge Zwolle

8.0

Beoordeling

Al sinds EZB-tijd komen wij hier. Altijd goede service.

Ad
Dordrecht
29-06-2019

Sent Waninge Zwolle

9.0

Beoordeling

Mooie acties met zeer scherpe prijzen en vriendelijk personeel welke zeer deskundig is.

Stef
Veendam
30-06-2019

Sent Waninge Stadskanaal

10.0

Beoordeling

Nadat profile tevergeefs had geprobeerd de koppeling te ontluchten van onze camper was ik 300 euro armer en was het probleem nog steeds niet opgelost . Met hetzelfde maar naar Sent Waninge Stadskanaal gegaan. Hier constateerden ze al na 10 minuten dat de koppeling niet ontlucht kon worden omdat er een cilinder in de versnellingsbak kapot was. Snelle diagnose dus door de medewerkers van dit bedrijf. Bedankt Harry voor het oplossen van ons probleem aan de camper.

albert
zwolle
22-01-2019

Sent Waninge Zwolle

6.0

Beoordeling

niet zo prettig geholpen te vaak terug voor het zelfde probleem (lucht lekkage)

Dick
p/a Zuidlaren. (Zweden)
17-01-2019

Sent Waninge Assen

10.0

Beoordeling

Kom al vele jaren met mijn camper in Assen. Altijd weer prettig contact met het deskundige personeel mede door de positieve sfeer in het bedrijf.Super service, geen moeite teveel. Bijzonder tevreden!

angelina
wapenveld
22-12-2018

Sent Waninge Zwolle

9.0

Beoordeling

wordt altijd netjes geholpen

Marten
Amsterdam
21-12-2018

Sent Waninge Hoogeveen (Nieuwbouw)

9.0

Beoordeling

Prettig contact en super service, erg tevreden

Erwin Laarman
Oudleusen
21-12-2018

Sent Waninge Zwolle

9.0

Beoordeling

Top!

Dirk
Geesbrug
21-12-2018

Sent Waninge Zwolle

10.0

Beoordeling

Door de deskundigheid van het heele team . Hebben ze mij overtuigd om weer voor DAF te kiezen waar ik zeer content mee ben . Door het vakkundig personeel kan ik de kosten laag houden gesproken over prijs kwaliteit verhouding .

Abco
Tynaarlo
11-12-2018

Sent Waninge Assen

9.0

Beoordeling

Goede werkplaatschef en monteurs. Goede service. Magazijn kan stukken beter.

Henk
Hollandscheveld
10-12-2018

Sent Waninge Hoogeveen (Nieuwbouw)

8.0

Beoordeling

Correct en fijn in omgang met de aanschaf van een nieuwe auto

Albert
PESSE
07-12-2018

Sent Waninge Hoogeveen (Nieuwbouw)

9.0

Beoordeling

Ik was in Assen voor een jonge gebruikte Auto, en ben later ( gelukkig) in Hoogeveen terecht gekomen. En daar door de verkoper heel goed geholpen, echt Super uitleg gehad en met een goed gevoel een nieuwe DAF gekocht. Super tevreden gewoon.

Bert Hemmen
Borger
06-12-2018

Sent Waninge Hoogeveen (Nieuwbouw)

8.0

Beoordeling

Het vreemde blijft, dat er een verkoper vertrekt en SW haast "vergeet" dat ik een nieuwe auto had gekocht. Heb zelf contact opgenomen, en men moest echt even zoeken...

Wim
Hardenberd
06-12-2018

Sent Waninge Zwolle

10.0

Beoordeling

Vriendelijk, spontaan en open en zeker een deskundig advies naar aanschaf van nieuwe wagens

Tobias van Rees
Oldenzaal
01-12-2018

Sent Waninge Hengelo

8.0

Beoordeling

Juiste prijs - kwaliteit verhouding en deskundig personeel.

Derk Jan
Almelo
29-11-2018

Sent Waninge Hengelo

10.0

Beoordeling

hebben verstand van repareren trucks , goed en deskundig alles wordt prima overlegd , goed bezig

Yvonne Michorius
Haaksbergen
28-11-2018

Sent Waninge Hengelo

9.0

Beoordeling

Prima service en goede prijs kwaliteit

Rene
Haaksbergen
26-11-2018

Sent Waninge Hengelo

10.0

Beoordeling

De Heer Mike van Onselen Heeft mij perfect ontzorgd meedenken en probleem oplosend Ook buiten de kantoor uren goed bereikbaar

Lammie
Coevorden
26-11-2018

Sent Waninge Hoogeveen (Werkplaats)

10.0

Beoordeling

Fiat Talento aangeboden ter reparatie, schone leenauto beschikbaar, op tijd klaar goede communicatie tijdens de reparatie tot gedaan boys

Bjorn
losser
26-11-2018

Sent Waninge Hengelo

10.0

Beoordeling

Mike is een echte professional, topservice

Dennis
Emmen
21-11-2018

Sent Waninge Emmen

9.0

Beoordeling

Fiat talento aangeschaft voor het werk! Rijd super en scherp geprijsd. Volgende aanschaf van den bedrijfswagen ook zeker bij Sent Wanninge.

Willem
Gieten
21-11-2018

Sent Waninge Assen

9.0

Beoordeling

Ik heb mijn bedrijfswagen in onderhoud bij Sent Waninge. Vriendelijk personeel en een goede service.

Bekijk reactie van Sent Waninge

Reactie geplaatst op: 21-05-2019

Mooi dat u tevreden bent met onze service! Bedankt voor het compliment.