Onderdelen & Accessoires

De duurzaamheid en kwaliteit van de onderdelen vormen de basis voor het goed functioneren van het geheel. Daarom is uw voertuig niet optimaal zonder de juiste onderdelen. Met onderdelen van mindere kwaliteit loopt u onnodig risico op snelle slijtage en defecten. Een bijkomend risico is de mogelijke uitval van uw truck, waardoor u afspraken met klanten niet kunt nakomen. Wij bieden u een compleet assortiment onderdelen en accessoires met een lange levensduur. Deze zijn niet alleen perfect op uw voertuig afgestemd, maar worden ook met uitgebreide garantievoorwaarden geleverd en gemonteerd. Zo verzekert u zich van een voertuig dat niet alleen beter, maar ook langer presteert.

 

Sent Waninge staat ook garant voor een perfecte service aan getrokken materieel, opbouwen en bijvoorbeeld laadkleppen. DAF ondersteunt deze activiteiten met het TRP-programma waarin ruim 31.000 onderdelen voor trailer, werkplaats, opbouw en zelfs voor andere truck merken zijn opgenomen. Zodat u voor uw hele combinatie, voor uw hele wagenpark op één adres terecht kunt. Alles onder één dak voor gemak, kwaliteit en efficiency.

 

 

TRP Truck and Trailer Parts


Met TRP bieden wij een breed assortiment onderdelen en werkplaatsuitrusting van de hoogste kwaliteit voor alle merken trucks en trailers, ongeacht het bouwjaar. Elke werkplaats van Sent Waninge is dus ook een TRP Parts verkooppunt. TRP onderdelen voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteitsnormen van het bedrijf. Alle producten worden, zonder uitzondering, onderworpen aan strenge testen en blootgesteld aan zware omstandigheden, en alle TRP onderdelen voldoen aan de eisen in de diverse van toepassing zijnde industrienormen. Kwaliteit wordt gegarandeerd met een TRP product. De onderdelen zijn beschikbaar voor de meest gangbare producten. Er worden constant nieuwe productlijnen toegevoegd aan het assortiment, die allemaal aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen voldoen als de bestaande producten. Wij informeren u graag verder over de voordelen van de TRP onderdelen. Een TRP onderdeel is altijd de juiste keuze.

Truck and trailer parts
 

Originele DAF onderdelen


Alle DAF trucks voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, prestaties, bedrijfskosten en milieu. Dit geldt ook voor de originele DAF onderdelen. De precisie en hoogwaardige constructie van elk DAF onderdeel garandeert dat de werking van alle componenten perfect op elkaar aansluiten. Voor optimale prestaties, maximale veiligheid en levensduur wordt het gebruik van DAF onderdelen geadviseerd. Hierdoor blijft de DAF truck in topconditie met het beste rendement. 
DAF Genuine Parts Compilation

 

Originele PACCAR onderdelen

 

Hier gaat het om een compleet assortiment onderdelen gerelateerd aan de PACCAR motoren. Dit zijn de motoren die de DAF trucks hebben. Deze onderdelen zijn ontworpen volgens de strengste normen. Originele PACCAR onderdelen, gecombineerd met de nieuwste technieken, eerste klas materialen en een uitgebreide functionele integratie zorgen voor een grote betrouwbaarheid en een lange levensduur van uw PACCAR-motor.
PACCAR Genuine Parts

 

 

MAX Card. Eén kaart, enorm veel voordelen!

 

De MAX Card geeft u voorrang. U hebt recht op speciale aanbiedingen van DAF en TRP-onderdelen. Dit zijn exclusieve aanbiedingen. Als MAX kaarthouder bent u altijd als een van de eersten op de hoogte van nieuwe producten, marktontwikkelingen en DAF-services. De MAX Card is gratis en biedt u vele voordelen. Registreer nu en vraag uw persoonlijke MAX Card aan. 

  • Altijd een passend aanbod, voor alle trucks en trailers.
  • Ruim €1.000,- korting, nu activeren is meteen profiteren.
  • Meer trucks? Meer voordeel! Registreer al uw trucks en trailers voor maximaal voordeel.
  • Profiteer het hele jaar door van actuele aanbiedingen.
  • Exclusieve service en privileges, als MAX kaarthouder krijgt u meer.

Klik HIER om uw eigen MAX card aan te vragen