Duurzaam, compact & prijsbewust

Steeds meer ondernemingen en gemeenten kiezen bewust voor meer milieuvriendelijke, duurzame transportmiddelen en steeds meer binnensteden weren vervuilende voertuigen. Onze DFSK CityTransporters zijn onder meer leverbaar op GroenGas (CNG) en als 100% elektrische variant, daarmee voldoen zij moeiteloos aan de strengste richtlijnen. De innovatieve modellen zijn compact en milieubewust, maar zonder in te leveren op prestaties. De aantrekkelijke prijs, veelzijdigheid en betrouwbare techniek geven de DFSK CityTransporter een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Sent Waninge heeft de duurzame weg al ingeslagen en samen met onze DFSK CityTransporters gaan wij voor een nog “GROENERE” toekomst!  Een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfswagen


Maatschappij en milieu stellen steeds hogere eisen aan bedrijfsvoertuigen. CityTransporter beschikt over volledige Europese type-goedkeuring en voldoet moeiteloos aan de strengste richtlijnen. De CityTransporter modellen worden volgens de laatste milieueisen geassembleerd en zijn 98% recyclebaar. Met 75% minder CO2-uitstoot (GroenGas), geen emissie van fijnstof en een energieverbruik dat gemiddeld maar liefst 25% lager ligt is CityTransporter de meest zuinige en milieuvriendelijke onder de bedrijfsvoertuigen. De verschillende modellen van CityTransporter zijn voor wat betreft aandrijving leverbaar met drie verschillende krachtbronnen: 100% elektrisch, GroenGas of benzine. Voor welke aandrijving u ook kiest: CityTransporter is stil, schoon én zuinig!

 De CityTransporter is compact


De innovatieve modellen van CityTransporter zijn compact en milieubewust, maar zonder in te leveren op prestaties. Het lage eigen gewicht in combinatie met het hoge laadvermogen zorgt voor voertuigen die op een breed terrein inzetbaar zijn. Stadscentra, smalle straten, groenstroken en paden; de multifunctionele CityTransporter doet overal zijn nuttige werk. Welk bedrijfsvoertuig u ook zoekt, CityTransporter is leverbaar in een groot aantal uitvoeringen en praktische carrosserievarianten. Denk daarbij aan veelzijdige voertuigen voor gemeentelijke- en overheidsdiensten (groenvoorziening, veegvuil, gladheidbestrijding). Of aan voertuigen voor service & utility, bezorgdiensten en ondernemers zoals slagers, bakkers, loodgieters en schilders.  

 


Een prijsbewuste keuze


Naast de veelzijdigheid heeft CityTransporter nog een belangrijk voordeel: de vriendelijke prijsstelling. CityTransporter is al leverbaar vanaf 9.900.- (excl. BTW en BPM). De lage prijs in combinatie met de veelzijdigheid en de betrouwbare, degelijke techniek, geven alle modellen in de CityTransporter range een buitengewoon gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Het energieverbruik van de diverse motorvarianten van CityTransporter ligt aanzienlijk lager dan gebruikelijk. Dat scheelt behoorlijk in de kosten om de bedrijfswagens operationeel te houden. Bovendien hebben de onderdelen een interessante prijsstelling, zodat ook de onderhoudskosten van CityTransporter uiterst aantrekkelijk zijn.